jooo

nu är det så här va att min dator fungerar inte än, så jag tar pappas dator när den är ledig. Men jag har spenderat mitt lov för det mesta med en underbar jessica!

tjugofemte oktober tvåtusen nio

Jo men heej
Rätt länge sen jag uppdaterade bloggen men min computa har lite problem. För övrigt är allt som vanligt, förutom att det är vintertid och lov.

Det finns nog inte så mycket mer att berätta? Nej men herråååå


091019



Aaaah den otroligt skarpa bilden får berätta vår grymma kväll från i Lördags

091007

Hemma nu. Skolan var slappisch idag, som vanligt om man säger så. Slutade klockan 11 egentligen men vi skulle ut o fota framsidan på vår coola tidning. Efter det gick vi och fikade. Redigt fint var det. Nu kanske jag ska.. rida? Sen kanske göra engelska? Och titta på Greys Anatomy. Japp så får det bli, nånstans ska jag äta med men det brukar inte vara nåt problem.
Jag en fin bild på mina kompisar men min dator har bestämt sig att vara den segaste på den här planeten så det blir inget med det.

091006

TJA
Jahopp, vad ska skriva för nåt ointressant idag då? Jo men skolan är lika nice som vanligt. Finns inget negativt. Eller jo kanske att jag inte hajar det där med matte B. Typ det svåraste jag har gjort! Det är säkert. Men ajjah, får väll plugga lite extra. Sen efter skolan åkte jag till min käre far o spela lite golf liksom. Gick braaa. Nu är jag hemma och behöver gå på toa men jag orkar inte. Sen ligger min katt nästan på tangentbordet o sover. Innan han la sig här så låg han med smutsiga tassar i min obädadde säng så jag ska nog byta lakan kanske? Heheeeeee men skitsamma, jag är hungrig så byeee byee


091004

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Igår va jag med Jessica Davidsson-stans underbaraste människa. Hon sov här och trot eller ej men vi gick o la rätt tidigt. Skulle ju tävla idag och upp tidigt. Så idag följde hon med mah till tävlingen. Eeeh jag vart as nöjd egentligen över Zorina o mig men sen när jag fick poängen så blev ja sååå aaarg och besviken. Domaren dömde ner mig IGEN. Jaja, bara att ta nya tag :D men jag hade världens bästa hästskötare! Som dessutom är rätt så hästrädd men det märktes inte :D

NU ska jag göra klart artikeln. Till tidningen. Ska skicka den till Johan. Yepp.

Och jag kom på en hemsk sak. JAG GLÖMDE KANELBULLENS DAG IGEN! AAAAAAH !!!!!! döda mig långstamt

091001

Igår drog vi in till gulliga motala vi mp2:are. Jag, Hannah, ella o ebba tog 17.14 bussen från linköping och jag trodde aldrig att jag skulle ha hunnit. Vid tio över 5 stog jag vid bankomaten eller hur det stavas för att ta ut pengar när jag ser bussen komma. Och så fick jag panic för att jag fick en känsla av att ja hade glömt mina nycklar nånstans. (ville ju gärna komma in i huset sen) så jag vände upp o ner på väskan, mina fina röda infokomp väska, mitt på rese och jag hittade den! Så sen vare bara att skena till bussen och där var alla mina små vänner så sen hoppa vi på den. Hem till Clara sen, och vi åt så världsgoda nachos. Tack claras mamma. Sen vid 10 kanske, drog vi in till hallen. Riktigt kul var det! Sen skulle vi äta, rätt hungriga, o vi väntade på maten i 1,5 timme. Och jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv trots skidjackan. Efter det hem till Linnéa för o sova. Klarvaken vid 8. Men det har vart kanoooon !!! har nog några bilder i mobilen men det lägger jag upp senare

Och jag kanske ska städa mitt rum? Jag skulle ju göra det för några dagar sen som jag skrev i nåt inlägg här nere, men jag gjorde aldrig det. Sa bara så för att värka duktigt. Men idag MÅSTE jag göra det. Man kan ju knappt stänga dörren. Meeen nuuu ska jag ÄTAAA!!!!!!! Och fika.

RSS 2.0