Humorn är på topp !

Jösses, Jag och min torra humor.
Men i alla fall. Kolla och skratta:


Let's get crazy

Inte ett dugg friskare är jag men det ända positiva är att jag har skrivit klart samhällen (y). Men nu fick jag besked om att min käre familj har pizza med sig hem. (Förvånad?) Vi lever på pizza känns de som. Men nu ska jag dra mig ner till TV:n. Ha en bra helg förresten. Min har ju börjat perfekt. Eller nåt.

Samvete?

Jag har drabbats av feber ( vilket jag inte har haft på 4 år) så jag tyckte lite synd om mig själv och förberedde ett jätte stort lass med GLASS. Och såklart hittade jag den största tallriken. Men i alla fall, jag tänkte gosa ner mig i soffan framför TV.n och gissa vilket program jag kom till? Jorå, Generation fett. Så där satt jag med min glass skål och fick gaanska dåligt samvete. Men glassen tog övertaget så jag klämde i mig den ändå. De är ju så det ska va (y)

Aja, nu ska jag duscha sen antagligen sova, får se hur de blir med skolan i morgon.

//<33


090129

Hej hej. Nu sitter jag här i datasalen tillsammans med Linnéa och Sara och väntar på att studiestugan ska dra igång. Och jag är ganska hungrig, även att jag nyss åt en pan pizza (y). Men i alla fall, sista lektionen är grafisk kommunikation och sen slutar vi. 14.15. Ikväll ska jag skriva klart samhällskunskapen ( som skulle vart inne i måndags) men får se hur det blir med det. Jag känner verkligen att jag är så duktig på att plugga menar jag. Imorn är det Fredag vilket känns rätt så underbart. Men jag har drabbats av en riktigt iriterande hosta så det känns som om jag ska dö vilken sekund som helst. Det känns bra, men jag klarar mig.


Aja, åter till skrivandet om Solen och solsystemet.

//<33

En vanlig dag (y)

Dagen började med idrott. Jag och Saras sammarbete är kanon måste jag säga. Dagen för övrigt har varit bra. Våra samhälls lektioner kan ingen klaga på i alla fall. Vår lärare gör exakt som vi vill så vi passade på att sitta och prata om andra världskriget och arbetslöshet. Alltid lika fullspäckade lektioner. Nu ska jag göra Spanska och jag ÅNGRAR stort att jag valde att forstätta läsa det nu i ettan eftersom det visade sig att jag måste läsa det i tvåan OCKSÅ. Jag dööör.






It´s hard to find the right way

Då var det måndag igen. Veckorna går galet fort och snart är det ju loov ! Värsta happy är jag (y). I alla fall, dagen har varit som alla andra måndagar fast lite mer utvilad än vanligt eftersom jag sov över hos Emelie. Då får man ju hela 30 minuter sovmorgon! För övrigt så blev Linnéa och jag ( jag har äntligen lärt mig att sätta en liten prick över E) klara med vårt radioarbete så det blev att ta den tidiga bussen hem. Det är uppskattat. Nu ska jag äta lite mat, köttfärsås och spagetti. Sen blir det att göra klart Spanska och Samhällen ( som skulle ha varit klar i dag, bra Amanda)



//<33


Söndaag

Nu sitter jag här och väntar på att Emelie ska duscha klart, sen blir nog lite singstar. I alla fall, träning idag. BOXERSIZE herregud! Yes vi är så hurtiga såå. Och jag känner mig så peppad inför skola imorn. Verkligen (Y) men tur att det finns härliga människor där som livar upp stämningen lite grann (y) :D
 Bjuder på lite härliga sommarbilder, eller härliga är dom nog inte men aja,

 

Yes

Studiedag idag som förövrigt satt väldigt bra. Jag har bara tagit det lugnt och ridit en svänga på Zorinis.
Imorn äre ju skola dåva så jag kanske borde göra klart engelska grejen? Hmm jo de vore nog en bra tanke.

Och jag känner att mina inlägg är så onormalt innehållsrika men nu ska jag i alla fall ta en varm choklad med grädde ( som jag för tillfället lever på) och så ska jag väll skriva engelskan (y).



//<33

SOOL och bad kexchoklad

Jajemän, jag och bästis tänkte jobba lite på brännan ( som jag inte har något av) och drog till solariumet (y) Alltid lika uppskattat. Men den där jävla fläkten funkade inte så jag höll ju på att svettas sönder :O

  Och imorn har vi STUDEIDAG guud så sköööönt !!!


Hoho jag vet, grymt snygg bild men jag är så glaad så jag bjuder på deeet !!!

Hihi och nu har mina fantastiska föräldrar bestämt att jag få följa med Emelie-bästis o hennes familj till TURKIET i sommar.
Jag kan inte vääänta längre :O

God natt då


Nu är det bestämt, Sälen vecka 11
 
Äre då man upprepar segern i Trollcross cup eller? HAHA Jösses, det var tider det. Faktiskt bara ett år sen (y)

Nu ska jag sova i alla fall. God natt
//<33


Tisdag och hungrig

Jajemän, nu sitter jag och Sara vid datorerna på svenskan eftersom vi är så gryyymt bra, och har skrivit klart svenska grejen, det är så det ska va (Y). Men den har dagen har nog gått ganska fort;) Fast träningsverkl lär jag ha eftersom vi körde core på idrotten. Nu ska vi ha samhällskunskap, onormalt ovärt

Ni gör dagen


Lite små old bild men aja (y)
//<33


Isolerad

Jag sitter nu helt isolerad på mitt rum och tänker inte gå härifrån ( om det inte är nödfall tex toabesök eller en kallelse från kylskåpet) eftersom min lille bror ligger i TV soffan och har typ varje sjukdom man kan ha, och jag vill inte bli smittad. Sååå, jag tänker sitta här med min apelsinjuice och ser allmänt glad ut.

Men i alla fall, ännu en måndag avklarad och det återstår bara tre skoldagar kvar till helg ( studiedag på torsdag ;) )
Heelt värt (L)  Dagens lektioner har varit helt okej, speciellt medieproduktionen eftersom Linnea och jag faktiskt är helt klara med våran radio intervju (y)

Och jag missar 2 1/2 män på på TV idag :´(  fast man kanske ska ta de lite försiktigt och gå ner och kolla?
 Nej jag ska vara STARK.

Aarå jag klarar mig // <33


Min mobil har en bokstav

Jooorå jag kom upp denna måndagsmorgon också, och nu sitter jag här och ska försöka hitta på nån uppsatts i samhällskunskap och det kommer ju gå suuper bra! Eller inte. Och bara så alla vet så har min mobil ett eget liv så det kan ta ett tag innan jag svarar på sms "/.

Slutar 15.10 och sista lektionen är 2 timmar och det känns kanon (y) fast det är ju medieproduktion med Linnea och det är alltid uppskattat :D

Och jag känner att mina inlägg kommer att vara onormalt ovärda.

Galen lördag och trött söndag

Jaarå jag har också fallit för det där med blogg och allt (y) vilket kanske inte riiktigt är min grej men det ordnar sig ;)  För övrigt har min helg, speciellt lördagskvällen ( och natten) var helt kanooon med Karin, Sara och Sjöberg. Helt galet kul har de varit :D

Nae nu ska jag nog gå ner till min käre TV med en godis påse.. eller chips kanske? Mina söndagar brukar inte bli så händelserika om man säger så.. 

// <33


och jag vet, HAHA bloggen är inte den snyggaste ni har sett men det fixar sig (y)


RSS 2.0