090928

Kom precis hem from school. Det var skolfotografering idag, rätt spännande och resultatet kommer bli det också men jag har en känsla av att vår klass kommer bli bäst;)


Så här kul är det med religionkunskap.
Och så här kul tycker ella att det är:
 

Eeeeh nu ska jag komma på en massa halloween frågor, jippie
 


090927

Då är man hemma igen då. Okej, helgen har vart as rolig. Vi kom ju dit på fredan och då skulle vi bara ställa in hästarna i boxarna och sånt och packa upp. Sen skulle mamma o jag hitta hotellet, vilket inte var det lättaste. Fattar ni hur stort skövde är egentligen? På lördan var det första klassen. Zorina var underbaaar, och vi gjorde ett helt okej program. Domarn var lite snål faktiskt. Men det slutade med att vi kom första utanför placering. Rätt bra med tanke på att vi tävlade mot elit tanter :O höll ju på att dö. Sen idag gjorde jag min livs ritt. Zorina borde få alla världens äpplen som belöning för min häst är KUNG! Men tror ni att domaren var på vår sida eller? Neeeej, skulle inte tro det. Vi blev totalt nerdömda. Men ajjah, vi tar bara nya tag :D

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen göra matte. Och komma på halloween frågor. Wöhö


090924

Tjaaaaa
Håller på att packa för fullt. Rätt mycket att få med sig när man ska packa åt sig själv och hästen. Hehe och så tänkte jag kanske städa mitt rum? Det var typ 100 år sen jag gjorde det. Men nu ska jag packa vidare, skulle bara säga att jag lever.


090923

Kom hem från Jessie för typ 40 minuter sen. Alltid lika roligt med den underbara människan! Vi cyklade ända från henne till coop (!) det är låååångt :O eller kanske inte men ganska jobbiga backar;) och vi stannade och skulle pumpa däcken också men dom liite för pumpade så det gjorde ganska ont att cykla. Men ajjah, vi klarade oss:D kuul vare i alla fall:D så köpte vi godis och så cyklade vi tillbaka till henne och såg Män som hatar kvinnor. Aaas bra film, läskig men bra. Sen åkte jag hem. Och Jessie o jag är oslagbara. TAAACK för idag jessie :D

Nu har jag pluggat engelskaaa. Är ju kanske lite bra att kunna 5 ord i alla fall. Men jag är döödstrött så GOD NATT

090923

Heeej
Sticker till jessica nu, höörs seeen.

090922

Halooooo
Idaaag var det skola som vanligt. Nu för tiden går allt så onormalt fort så jag hinner inte med :O men det är bara roligt. Sen efter skolan hämtade jag en sak som jag hade beställt på en affär i tornby,sen tillbaka till rese för att ta en smockfull buss till golfbanan. Där tränade jag lite i full STOORM. Höll ju på att blåsa bort. Men sen åkte jag o faaar för att köpa tidningar. Sen hästen som var underbar, aaas bra gick det att rida idag. Och nu, ska jag och katten gå o lägga oss och jag ska läsa lite i tiiidningen dååå vaaa Okej, så här såg min dag ut. Imorn ska jag träffa världens goaste Jessica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


fortfarande 090921

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


090921

Kom hem för typ en timma sen. Började med sovmorgon till 10, rätt skönt faktiskt men typiskt att man inte kan sova när man får göra det. Så äre att vara förkyld. Men i alla fall, skolan har varit lika skoj som vanligt. Nu är jag aaas hungrig, får väll gå o titta om det finns nåt ätbart här. Ajjah, höööörs senare och en sak till: att hitta på rubriker till varje inlägg är ju det största problemet på hela dagen så dåå skriver ja datumet instead.

Och jag saknar min fina kusin<3

Haha julen 2007

090920

Idag vaknade jag upp bredvid jessie som sov hos mig idag. Igår åkte vi tll golfbanan och tittade på en golftävling, och vi var dessutom super snälla och bjöd anton på en glass. Sen åkte vi hem till mig o gjorde taccos. Jag fixade hennes snygga naglar också eftersom vi har bestämt oss att sluta bita ;) trogna nagelbitare;) Vi är grymma! Idag gick väll upp vid 10 typ, sen hämtade hennes snälla mormor oss. Jessie skulle plugga ( väldigt duktigt tycker jag)  och jag skulle träffa maja på stan. Det var sjuukt länge sen jag såg henne och det var kul att träffas igen. Jag köpte ett par skor o en tröja faktiskt. Nuuu ska jag snart äta pizza, GUD VAD GOTT!!!! Jag döör. Sen ska jag somna tidigt har ja bestämt mig förstår niiii.

bjussar på en as gammal bild på jessie o mig för typ 100 år sen :O:O

Love youu !!

Frääächt

Ojoj, har kommit hem nu från en uppfriskande tur till the simhall. Ångbastu fo liife. Meen i alla faaall, nu ska jag fixa i ordning mig för att sova. Jag är så grymt trött nu för tiden. Igår somnade jag vid 20.00 :O Galenskaper. Vad har Amandus gjort annars idag då? Jo skolan of course, realy trevligt äre med alla goa klassmates. Och maskeraden på lördag kommer att rocka, speciellt nu när jag vet vad jag ska klä ut mig till.

Men nu ska jag ta mitt arsle ut stolen här o göra nån nytta. BYE BYEE

Tjeena

Now Im sitting in the klassrum and kämpar med Webdesign. After webdesign ska jag och bästevännen drao till Simhallen och bada oss skynkliga om fingrar och fötter. Men nu ska jag göra min hemsida. BYE
 Och jag är SÅ GRYMT SUGEN PÅ KLADDKAKA SÅ ATT JAG TROR JAG DÖÖÖÖR

YOOO

Jag är så duktig på att uppdatera min käre blögg men vem orkar?;) men i alla fall, idag slutade vi halv 11 och jag hann precis med tjugo i bussen.  Jag var hemma 11 och sen dess har inte jag gjort någonting. Inte ett dugg. Eller jo fixat hästen då. Men annars nadaa. Nu vet jag inte heller vad jag ska göra. I have låångtråkigt.


RSS 2.0