k

Hello my little friends. Idag har jag och Zorina varit i Boxholm och tävlat en liten runda.  Hon var helt fantastisk i travprogramet, men sen... gick det utför. Eller nae nu tog jag i så jag sket på mig, men starkare häst får man leta efter. Men tydligen syndes inte det så jätte mkt. Tack gode gud. Men nästan 63% med ett par brutala missar i galoppen. Hade hon inte gjort dom missarna så hade jag blivit placerad. Men men, nu taggar vi strömsholm!

Jag ska snart sova. Gick upp kvart över 5 och jag är lite döende. Men hare gött då. God najt.

Hej

Vilken fantastisk dag! Har verkligen haft en underbar dag med sol och värme. Eftersom jag är ledig nu fram tills vecka 22 har jag rätt så mycket fritid. Jag hjälpte till och med min käre far att rensa bland alla blommor. Min lilla kompis Jessie var här en stund också och vi hade allmänt trevligt. Yes livet leker. Nu är sommaren verkligen här.
Imorn ska jag förbi skolan och fixa lite till tidnigen med Clara, sen eventuellt titta på när Jessie har uppvisning på stan. Hoppas jag kan klämma in en liten soltimme också. Längtar efter lite grillning i helgen också.

Haha jag fick till en superbra bild på när Jessie sover som en gris i min soffa men tyvärr hittar jag inte sladden så att jag kan föra över bilden. Crap.
Slänger upp en bild på big head istället. Zorina/älg



God dag

God morgon! hoppas allt är bra med mina fina läsare.
Jag känner mig så här:


Har en del saker att fixa idag, jag har ju praktik nu, så vid 16.00 ska jag intervjua en kostrådgivare. Japp. Jag ska nog springa förbi skolan också för att hämta min mattebok och några papper. Tänkte också dra en sväng på stan och köpa något fint till mig själv. Jag har jobbat som ett litet as på två artiklar som ska vara med i en tidning nästa vecka, och jag fick precis reda på att dom inte var tillräckligt bra. Hallå? Jag var ju as nöjd! Helvete.


Hej

Hmm undra vart uppdateringen har varit på sistone? Nae men jag har haft fullt upp, men det är rätt så kul att det fortfarande är folk som tittar hit fast jag inte skrivit på nån månad. Men i alla fall, idag har jag och Jessie solat hela dagen. Jag är bränd. Jävligt bränd. Men jag klagar inte, blev en lyckad valborg, och en lyckad helg för övrigt. Kalasbra helg faktiskt.

Känner att allt rullar på rätt bra nu faktiskt peppar peppar ta i trädet, mitt liv är rätt så ägigt. Helt fantastiska vänner och allting. Ni är guld värda

Naee lite Wipeout nurå.

Lyssnat på Adam Lambert ( vetifan hur det stavas ) hela min dag.

Synd att killen är bög.

RSS 2.0